Palm Angels

Palm Angels

Palm Angels är ett italienskt märke som grundades av fotografen och stylisten Francesco Ragazzi i Los Angeles. Deras kollektioner innehåller kläder, skor och accessoarer med en streetwear-inspirerad stil och deras produkter har blivit populära bland unga människor runt om i världen. Märket har sin grund i Ragazzis fotografiska serie med samma namn, som fokuserar på kulturen och livsstilen i LA:s Palm Springs-område. Palm Angels har även samarbetat med andra märken och designers, inklusive Moncler och Off-White.

Palm Angels har blivit känt för sin unika och avslappnade stil, som kombinerar element från streetwear med mer formella inslag. Deras kollektioner innehåller ofta plagg som sweatshirts, t-shirts, byxor och jackor, medan deras accessoarersortiment består av saker som hattar, väskor och skor. Märket har även en lite mer udda och excentrisk touch, med plagg som fårskinnsjackor, fjäderbenskjolar och mönstrade byxor.

Palm Angels har också väckt uppmärksamhet genom sina samarbeten med andra märken och designers. Deras samarbeten har inkluderat kollektioner med Moncler, Off-White och Vans, vilka har gett dem möjlighet att nå en ännu bredare publik.

Sedan sin grundning har Palm Angels vuxit till att bli ett välrenommerat märke inom streetwear-världen, och deras produkter säljs nu i butiker världen över. Märket har även etablerat sig som en kraft att räkna med inom modeindustrin, med regelbundna visningar på Paris Fashion Week och andra viktiga modehändelser.

Handla kläder ifrån Palm Angels

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.