Produktserie: Stone Island

Stone Island är ett italienskt märke för herrar som grundades 1982 i Bologna, Italien. Märket är känt för sin sportiga och funktionella stil, och deras produkter inkluderar kläder, skor, väskor och accessoarer. Stone Island har en bred kundkrets som inkluderar både män och kvinnor och deras produkter anses ofta vara lyxvaror, med priser som kan vara ganska höga.

Filter:

Tillgänglighet
0 har valts Återställ
Pris
Det högsta priset är 2,500.00 SEK Återställ
kr
kr
Produkttyp
0 har valts Återställ
Varumärke
0 har valts Återställ
Storlek
0 har valts Återställ

24 produkter

Filtrera och sortera

Filtrera och sortera

24 produkter

Tillgänglighet
Pris

Det högsta priset är 2,500.00 SEK

kr
kr
Produkttyp
Varumärke
Storlek

24 produkter

Stone Island för herr

Stone Island har vuxit enormt sedan sin grundning och har nu butiker i flera länder runt om i världen. Märket har också samarbetat med andra märken och designers, inklusive Nike, Supreme och Moncler, och har visningar på Paris Fashion Week och andra viktiga modehändelser. Märket har även etablerat sig som ett viktigt märke inom modeindustrin, med en lång historia av prisbelönt design och innovation.

Stone Island är känt för sin sportiga och funktionella stil, och deras produkter är ofta gjorda av högkvalitativa material och har ett starkt fokus på prestanda och komfort. Märket har en bred kollektion av plagg och accessoarer, inklusive jackor, byxor, skjortor, skor, väskor och hattar. Deras produkter har en sportig och modern touch, med fokus på komfort och funktion. Stone Island har också en lång historia av samarbeten med andra märken och designers. Deras samarbeten har inkluderat kollektioner med märken som Nike, Supreme och Moncler, samt designers som Errolson Hugh och Kanye West. Dessa samarbeten har gett Stone Island möjlighet att rikta sig till en bredare publik och att vidga sina horisonter.

Sedan sin grundning har Stone Island vuxit till att bli ett välrenommerat märke inom modeindustrin, och deras produkter säljs nu i butiker världen över. Märket har även etablerat sig som en kraft att räkna med inom modeindustrin, med regelbundna visningar på Paris Fashion Week och andra viktiga modehändelser. Stone Island har också vunnit många priser och utmärkelser för sin design och innovation.

Handla Stone Island kläder för herr på Wear The Hype

De högkvalitativa plaggen från Stone Island har i Sverige vuxit enormt i popularitet senaste åren. På Wear The Hype har vi ett brett sortiment av Stone Island kläder för herr. Välj mellan högkvalitativa t-shirts, hoodies, jackor och over shirts i olika färger och utföranden. Den stilrena designen på våra Stone Island kläder gör det möjligt för dig att alltid hitta ett tillfälle att bära ett plagg från det exklusiva designmärket, oavsett vad det är för sorts tilldragelse. Med en stark historia inom streetwear och en passion för tekniska detaljer är våra Stone Island kläder det perfekta valet för dig som är modern och stilmedveten.

Alla plagg i vårt sortiment av Stone Island kläder är gjorda av högkvalitativt material som dessutom är hållbart. När du köper kläder från Stone Island investerar du i kvalitet och en tidlös stil som kommer att vara en del av din garderob under lång tid framöver. För att bevara den ikoniska logotypen, som sitter på vänsterarmen, i bästa skick kan du enkelt avlägsna den från plagget när du tvättar dina Stone Island kläder. Bläddra igenom vårt sortiment, jämför produkter och hitta perfekta dina perfekta Stone Island kläder herr med några få klick.

Handla kläder från Stone Island