Burberry

Burberry

Burberry är ett brittiskt modehus grundat 1856 av Thomas Burberry. Det är känt för sina kläder, skor, väskor och andra tillbehör av hög kvalitet, och för sitt ikoniska mönster av nova check, som är en rutig mönster med rött, vitt och blått.

Burberry har en lång historia och har varit känt för att göra kläder av hög kvalitet sedan grundandet. Företaget började med att göra regnkläder, men har sedan dess utökat sitt sortiment till att inkludera allt från formella kläder till casualkläder och sportkläder. Burberry har också varit pionjär inom teknologi för att göra vattenavvisande kläder, och har utvecklat många innovativa material och tekniker för att hålla personer torra och bekväma i regn.

Burberry har också en stark närvaro inom skönhetsindustrin, med produkter som parfym, hudvård och makeup. Företaget har också varit involverat i olika konst- och kulturprojekt, och har samarbetat med kända konstnärer och musiker.

Burberry är ett välkänt och respekterat varumärke världen över, och det är känt för sin eleganta och klassiska stil.

Burberry är ett brittiskt modehus som grundades 1856 av Thomas Burberry. Det är känt för sina kläder av hög kvalitet och sin ikoniska mönster av nova check, en rutig mönster med rött, vitt och blått. Företaget har en lång historia och har alltid varit känt för att göra kläder av hög kvalitet.

Burberry har också varit pionjär inom teknologi för att göra vattenavvisande kläder, och har utvecklat många innovativa material och tekniker för att hålla personer torra och bekväma i regn. Företaget har också en stark närvaro inom skönhetsindustrin, med produkter som parfym, hudvård och makeup.

Burberry har en stark närvaro inom modeindustrin världen över, med butiker och återförsäljare i många länder. Företaget har också varit involverat i olika konst- och kulturprojekt, och har samarbetat med kända konstnärer och musiker. Burberry är ett välkänt och respekterat varumärke inom modeindustrin och har en stark ställning inom brittisk mode.

Handla ifrån Burberry

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.